Jeroen | EcoGiving

"Voor ons ben je echt een partner op het gebied van marketing en communicatie. Aangezien wij deze kennis en ervaring zelf niet hebben, is het perfect dat jij die invult. Dat betekent voor ons dat wij onze handen vrij hebben om de dingen te doen waar wij goed in zijn. We hechten veel waarde aan je advies en met jouw oog voor detail maken wij net dat verschil. Daarbij kan je heel mooi fotograferen. Productfoto’s maken is een vak apart, maar jij weet iedere keer de juiste combinatie in de juiste setting vast te leggen. Echt heel tof."

Janneke | DAZZLING byvanbuuren

"Wij houden van Linda!
Ze maakt hartstikke leuke, professionele foto’s en ontwikkelt zich ondertussen met veel lol door van allerlei onderwerpen de mooiste kiekjes te schieten. Familie, dieren en anderen om zich heen.
Linda zíet het gewoon. Chapeau! Mooi zo doorgaan🍀"

Eef | M2-consulting

"Committed Creative heeft voor mij het beeldmateriaal voor mijn website geleverd. We hebben een photoshoot gedaan en de resultaten zijn verbluffend mooi. De foto's geven een goede weergave van mij als persoon en wat ik met M2-Consulting wil uitstralen. Linda is creatief, enthousiast en betrokken. Dit maakt dat de resultaten echt met een persoonlijke touch geleverd worden."

Jose | Kerstmakelaar

"Linda en ik zijn jaren collega’s geweest. Naast het feit dat ze een hele fijne collega is, is ze een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ze is een harde werker en voelt feilloos aan wat prioriteiten zijn. Linda heeft een goed inlevingsvermogen en heeft oog voor detail. Ze heeft de gave om met precies de juiste woorden de boodschap over te brengen. Ze is eerlijk en betrokken en ze gaat door tot zij zelf en haar opdrachtgever helemaal tevreden zijn."

Casendra | GreenGiftBox

"Met Linda samenwerken gaat altijd vanzelf. Ze heeft maar een woord nodig en voelt snel aan wat onze wens is.  De look and feel die Linda geeft aan onze presentaties, afbeeldingen en website, is precies zoals ons bedrijf is. Persoonlijk denk ik dat ze een goed gevoel voor stijl heeft. 
We zijn dus erg tevreden over haar werk."

Recencies

kind words

Neem contact op

Ook samenwerken?

Even sparren? Een offerte aanvragen?
Of je idee bespreken? Ik hoor je graag!